U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Minder Uitgebreid

Mijn villa, huis, appartement, bouwgrond
of bedrijfsvastgoed vlot verkopen

Verkoop uw villa, huis, appartement of bouwgrond sneller. En aan de beste prijs.
Met immo VDL profiteert u van de expertise en commerciële flair van erkende vastgoedmakelaars. Als specialist in luxueus en bijzonder vastgoed helpt hij tal van eigenaars in Zoersel, Sint-Anthonius, Schilde, 's Gravenwezel, Brasschaat, Kapellen en omgeving met een succesvolle verkoop. Vraag een gratis en volledige vrijblijvende schatting aan. Discretie verzekerd.

Wat zeggen eigenaars over Immo VDL?

Ludovic is een echte professional! Perfecte service van start tot finish, en steeds bereikbaar. Immo VDL zet je pand in de markt, met oa mooie dronebeelden. Zeker een meerwaarde!
Werner Van Opstraetverkocht zijn woning te Zoersel (grens Schilde)
Bij de verkoop van de villa hebben wij een goede service en communicatie gehad met Ludovic van Immo VDL.
Hij is een aangename en competente makelaar en tevens zeer beschikbaar voor zowel kandidaat koper als voor verkoper.
Luc Landtmetersverkocht de woning van zijn moeder te Schilde
Na het overlijden van mijn moeder besloten we de woning via onze "buurman" ludovic te verkopen, in no-time had hij een geschikte kandidaat uit zijn klatenbestand gevonden voor het eigendom.
Gert Verschuerenverkocht een woning te Schilde
Zeer snelle én degelijke service. Ik werd duidelijk en goed geïnformeerd. Een aanrader voor schattingen & taxatieverslagen.
Tom Claesverkocht zijn rijwoning te Edegem
Via een vriendin kwam ik in contact met Ludovic De Witte, hij is al jaren actief als makelaar in Schilde en omgeving en kent de buurt erg goed. Bij de verkoop vonden we de persoonlijk aanpak erg fijn, we hebben nog steeds een goed contact volgend op de verkoop van de woning.
Miek Baertverkocht de ouderlijke HOB woning te Schilde
Voor de verkoop van mijn vernieuwbouwproject, koos ik voor een persoonlijke aanpak. 7/7 beschikbaar voor mij en de kandidaat kopers, dat was een sterke troef.  De mix van social media en positieve ingesteldheid gaf de doorslag. Voor mijn volgende projecten is de samenwerking vanzelfsprekend.
Allan Van der Graaf - Van Calster verkocht zijn renovatieproject te Zoersel
Bij de verkoop van de ouderlijke woning was het belangrijk voor ons dat de woning aan fijne mensen verkocht zou worden, Ludovic kon op korte termijn de geschikte kopers bereiken via zijn unieke aanpak. We werden goed geinformeerd en alles is erg vlot verlopen. 
Préat Denisverkocht het ouderlijk huis te 's Gravenwezel
Via via kwamen we met Ludovic in contact, we hadden gelijk een goed gevoel bij de samenwerking, samen hebben we het eigendom verkoopsklaar gemaakt de nodige opzoekingen gedaan en het dossier aan zijn netwerk aangeboden mét het gewenste resultaat.
Dominique & Olivier De Rauwverkochten hun atelier te Schilde
Nadat we bij Ludovic het geschikte bouwkavel vonden, besloten we onze woning te Zoersel te verkopen via hen. De combinatie van zijn inzicht, enthoursiasme en drone-film maakte al gauw het verschil. Op korte termijn vonden we de geschikte koper voor onze woning.
 
Dimitri Bulckensverkocht zijn woning te Zoersel