HOB op een perceel van 462 m² met bijgebouw te Schilde

Verkocht Dorpsstraat 11 2970 Schilde
Routebeschrijving
Gelijkvloers:
Inkomhal op keramische vloer met toegang tot de kelder alsook de leefkeuken. De woonkeuken heeft een parketvloer en voorzien langs de straatzijde van een ruim werkblad met een was- en spoelbak en vele opbergkasten, het centrale eiland omvat een inductie kookplaat, een spoelbak, ingebouwde vaatwasser, verschillende opbergkasten, een ontbijtgedeelte en tenslotte nog een volledige kastenwand voorzien van ingebouwde oven, grote koelkast, grote diepvriezer, etc...
Aansluitend op de keuken treft men een eetkamer met grote raampartij en toegang tot het zonnig achterterras. Vanuit de eetkamer toegang tot het bureel en de achtergelegen hobbyruimte/salon met hoge raampartijen naar de tuin toe, dit alles ook op een parketvloer. Verder achteraan nog een wasplaats met achtertoegang en voorzien van een separaat toilet met handenwasser.

Verdieping:
Vanuit de nachthal bereikt men aan de straatzijde een salon op parketvloer. (eventueel extra slaapkamer). Achteraan langs de tuinzijde een slaapkamer op parketvloer met eigen badkamer ... voorzien van douche, lavabo en toilet.

2de verdieping/dakverdieping:
Bereikbaar via een vaste trap twee ruime slaapkamers met kijkuit en opbergruimte (eventuele dressing).

Buiten:
Achter de woning een zonnig terras, een prachtig aangelegde tuin voorzien van eigen serre in aluminium (3,80 x 6,77 m) en een achterliggende tuinberging en kippenhok/ren.

De tuin is voorzien van 5 dienstkraantjes waarvan 3 aangesloten op het Pidpa waternet en 2 op de regenwaterput. Langsheen de woning nog een parkeerplaats en open fietsenberging.

De vermelde prijs is de richtprijs, biedingen op, onder en naar boven de vraagprijs worden in overweging genomen.

Sinds 1 januari 2023 moeten nieuwe eigenaars van energieverslindende woongebouwen in Vlaanderen (dat zijn woongebouwen met een EPC-label E of F) hun aangekochte woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.
Lees meer Verberg