Villa met 3 slaapkamers op een mooi perceel van 1.606 m² te Zoersel

Onder voorbehoud Duifstraat 15 2980 Zoersel
Routebeschrijving
Gelijkvloers:
Inkomhal voorzien op blauwe hardsteen vloer, met toegang tot een bezoekerstoilet onder de trap, vanuit de traphal links toegang tot een buro op blauwe hardsteen vloer. Rechts toegang tot een grote woonkamer voorzien van centrale haardkachel met stoof. Qua bevloering een parket bevloering. Centraal achteraan een goed uitgeruste keuken voorzien van maatwerk kasten en voorzien van ingebouwde toestellen, een blauwe harsteen als vloer. Vanuit de keuken achteraan toegang tot een bijkeuken/wasplaats voorzien van tellers van de digitale nutsmaatschappijen, toegang tot de kruipruimte en een achterdeur naar de tuin. Aan de straatzijde toegang tot een zeer ruime badkamer voorzien van ligbad, wc, douche en badkamermeubel met dubbele wastafel en kolomkasten.

Verdieping:
Bereikbaar vanuit de inkomhal een centrale hal, met toegang tot een 1ste ruime slaapkamer voorzien van maatwerk kastenwand en voorzien van een zijgevelraam. Naastgelegen een 2de slaapkamer met zijgevelraam. Verder op de gang toegang tot een opbergruimte. ... Aan het einde van de gang een 3de ruime slaapkamer voorzien van zijdelingse kastenwand en 2 grote ramen in de zijgevel.
De ganse verdieping is voorzien van houten bevloering.

Zolder:
Vanuit de 2de slaapkamer toegang via een vlizotrap, een opbergzolder op OSB platen bevloering en met tussenspanten.

Bijgebouw/garagegebouw:
Vrijstaand gemetst bijgebouw bereikbaar via de zijstraat. Voorzien van een parkeerruimte voor 3 auto's en een zijdelingse carport. De garage is voorzien geautomatiseerde sectionaalpoort, TL-verlichting, van een keramische bevloering en een wastafel.
Trap naar bovenvedieping, voorzien van keramische bevloering en TL-verlichting. De ruimte is voorzien van een klein voorgevelvenster.

Buiten:
Aan de voorzijde een bezoekersparkeerplaats.
Achter de woning nog een ruim terras in keramische tegel en een voetpad naar het achtergelegen garagegebouw.
Lees meer Verberg