Energiezuinige Instapklare designvilla - (incl. conciërge-zone) op een Zuid-West perceel van 5.000 m² te Schoten

Prijs: € 1 750 000 Listdreef 1 A 2900 Schoten
Routebeschrijving
Uniek eigendom in al zijn aspecten, van ontwerp tot energiezuinig, rust en privacy.
De mogelijkheid tot het plaatsen van een lift, het gebruik als kangeroewoning of inwonende hulp is reeds voorzien.

Deze unieke architectenvilla, (architect: Boud Rombouts) is gelegen in het begin van de residentiële villawijk "De List". In de onmiddellijke omgeving van winkels alsook 1 minuut van de Antwerpse ring. De onderhoudsvriendelijke parktuin is een "Ludo Dierckx Tuindesign" ontwerp.

Gelijkvloers: (vrije hoogte: 3,00 m)
Lichte inkomhal op arduinen natuursteen. Prachtige ontvangstruimte met gastentoilet met wastafel en maatwerk vestiairekasten. Via deze vestiairezone bereikt men de inpandige garage.

De inpandige garage is voorzien van een geautomatiseerde sectionaalpoort, een laadpunt voor elektrische auto's, was/spoelbak. De garage is ruim bemeten en heeft voldoende plafondhoogte zodat uw auto met dakkoffer eenvoudig kan binnen parkeren.
Naar achteren toe een tuinkamer met zwevend meubel en design wandkast met binnenbar voorzien ... van spoelbak), achterliggend de ruime woonkamer met centrale gashaard parktvloer en grote schuifraam naar ruim buitenterras.

Verder een ruime ovaalvormige eet/vergadertafel voorzien van parketvloer en met toegang tot decentrale leefkeuken voorzien van tal van eettafel, maatwerk kasten en ingebouwde toestellen o.a. microgolfoven, combi stoomoven, elektrische vuur, afwasmachine (ATAG), inox afwerking.
Achterliggend een polyvalente ruimte ideaal als speel-, muziek of leesruimte.
Alle achterliggende ruimte genieten van grote raampartijen en het zicht op de parktuin.
Achterliggend een dienstgang voorzien van een gigantische maatwerk kastenwand in hardhout voorzien van opbergkasten, toegang tot de 2 kelders, een diensttoilet met handenwasser en tot het thuiskantoor. Het thuiskantoor is hoogst luxueus afgewerkt met maatwerk designkasten.

Verdieping: (vrije hoogte: 2,80 m)
Vanuit de centrale nachthal bereikt men de master suite, deze omvat een ruime dressingwand, een luxueuze badkamer in een tijdloze stijlvolle marmer voorzien een rond ligbad, twee wastafels, ruime douche en een toilet.
Naar de straatzijde toe, een ruime was- en strijkruimte voorzien van maatwerk kasten en een was/spoelbak. Naastgelegen een 2de en 3de slaapkamer met tussengelegen een gedeelde badkamer voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.
Aan het einde van de gang een separate "studio" voorzien van een 4de en eventuele 5de slaapkamer, dus ideaal als Kangeroewoning of voor inwonende hulp. Deze studio heeft een separate buiten toegang en is voorzien van een eigen kitchenette en de 3de badkamer voorzien van een wastafel, wc en douche.

Kelder: (vrije hoogte: 2,40 m)
De ganse woning is voorzien van kruipruimte alsook 2 separate droge kelders, een stockage en een wijnkelder.

De villa is oerdegelijk vervaardigd met luxueuze en duurzame materialen o.a. gevelbekleding in Belgische blauwe hardsteen.
De villa is gebouwd door architect Boud Rombouts.
De tuin is ontworpenen aangelegd door Ludo Dierckx tuindesign en is voorzien van tuinverlichting.
Prachtige volwassen parktuin met ideale ZW-oriëntatie.
In 2016 werd de verwarmingsinstallatie en het zinken dak geüpgrade naar gas wat in een fantastische EPC score resulteerde.
Volledig geïsoleerde muren tal van LED-verlichting.
Riante plafondhoogte.
Alarminstallatie. Beregeningsinstallatie. Buitenverlichting. Pétanque terrein.
Ingebouwd Bose sound system.
Ruime privé parkeergelegenheid.
Ruime inpandige garage voor 2 auto's met elektrische garagepoort.

Een plaatsbezoek zal u van de vele troeven en mogelijkheden overtuigen.
Lees meer Verberg