Volledig gerenoveerde villa met vele mogelijkheden op een terrein van ca 1 Ha. te Schilde

Prijs: € 1 990 000 Hertendreef 3 2970 Schilde
Routebeschrijving
Deze bijzonder ruime villa biedt vele mogelijkheden voor het combineren van wonen en werken en is gelegen op een rustige locatie doch ideaal voor diverse uitvalswegen.

Indeling
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De inkomhal met ruime gang naar de diverse woonruimtes geeft een goede eerste indruk van de ruimte van deze woning. Aan de voorzijde van de villa bevindt zich een leefruimte welke is ingericht als lounge, aan de achterzijde van de villa werd een zeer royale leefkeuken gerealiseerd welke bestaat uit een leefkeuken met eiland alsook een eetkamer met zicht op de tuin. Vanuit de keuken heeft u ook directe toegang tot de ruime terrassen over de gehele breedte van de villa. Vanuit de keuken toegang tot een wasplaats/bijkeuken. De ruime living is bereikbaar vanuit de inkomhal alsook vanuit de eetkamer en bestaat uit twee verschillende zitgedeelten en geeft ook toegang tot een fraai overdekt terras.

Verdieping
De nachthal geeft toegang tot een ruime mastersuite bestaande uit ... dressing en badkamer en een ruime slaapkamer met dakterras. Nog twee ruime slaapkamers, een tweede badkamer en nog een zeer ruime slaapkamer.

Kantoor of bijgebouw
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot tweede gedeelte van de villa. Hier treft u een kantoorruimte, een sanitaire ruimte met toiletten en douche alsook een grote polyvalente ruimte met een jacuzzi welke dienst kan doen als gym of andere hobbyruimte. Aansluitend nog een aparte ruimte met diverse mogelijkheden. Via een trap bereikt u de volledig afgewerkte verdieping waar u eveneens een bureel of ontspanningsruimte kunt inrichten!

Garage
De inpandige garage biedt ruimte aan twee wagens en een bijkomende bergruimte voor fietsen.

Tuin en buitenruimtes
Naast de villa bebindt zich een fietsenberging. Achteraan op het terrein werd een skateramp gerealiseerd, deze ruimte is ingericht als sportruimte en ook zo vergund. Aan de achterzijde van de villa zijn ruime terrassen voorzien waaronder een prachtig overdekt terras om zo optimaal te genieten van de ruime aangelegde parktuin.

Bijzonderheden
Deze exclusieve villa werd recent zeer grondig gerenoveerd en vergroot; bestaande constructies werden "vernieuwbouwd" en deels werd volledig nieuw gebouwd als uitbreiding. De bouwwerken werden uitgevoerd met gebruik van hoogwaardige materialen; dit eigendom biedt u alle hedendaagse comfort en luxe. De grote bewoonbare oppervlaktes en het kantoor- of bijgebouw biedt vele mogelijkheden voor een combinatie van wonen en werken, gastenkamers of bijkomende garages.

Een uniek eigendom met vele mogelijkheden!

Meer inlichtingen via ons kantoor.
Lees meer Verberg