Authentieke hoeve in uitzonderlijke conditie op een perceel van 5.263 m² te Malle aangrenzend aan bosrijk gebied.

Prijs op aanvraag Sint Laurentiuslaan 30 2390 Malle
Routebeschrijving
Hoeve: (ca. 189 m²)
Centrale inkom op oude kerkdal stenen vloer en een beplankt plafond. De hal beschikt over een bezoekerstoilet met handenwasser. Deze hal heeft ook een zitbank (oude voederbak) en beschikt over een achterdeur. Links van de inkomhal bereikt men de ruime woon- en eetkamer op tegelvloer en met eiken houten balken tot in de nok, centraal een gigantische open haard in Franse zandsteen. Aan de voorgevelzijde nog een bargedeelte voorzien van barmeubel met spoelbak.
Rechts bereikt men de keuken, deze heeft oude tegel bevloering, een was- en spoelbak, ingebouwde toestellen en een professioneel "La Cornue" gasfornuis met warmtelades, ovens, kookplaat, gril, gaspitten etc...De keuken heeft een eigen buitendeur en geeft toegang tot de opkamer/stookruimte voorzien van up-to-date verwarmingsinstallatie op gas, de collectoren van de vloerverwarming en de gas- en watermeter. Via een luik bereikt men een droge kelderruimte. Aansluitend de ruime eetkamer op kerkdal vloer en voorzien van een grote open haard. Achterliggend nog het ... bureel.

Verdieping: (ca. 95 m)
Zowel bereikbaar vanuit de woonkamer als de eetkamer. Een 1ste ruime slaapkamer met eigen badkamer voorzien van ligbad, wc en douche. Naastgelegen een 2de ruime slaapkamer met balken in het zicht (leidingen voor een extra badkamer liggen klaar). Achterliggend een 3de slaapkamer met een zijgevelraam. De volledige verdieping is voorzien van een prachtige oude Franse parket.

Bakhuisje: (ca. 36 m²)
Vooraan op het perceel een bakhuisje, nog voorzien van de authentieke broodoven, ideaal als praktijk, ontspanningsruimte of gastenverblijf voorzien van eigen badkamer met douche, wc en badkamermeubel met wastafel alsook een slaapgedeelte.

Carport: (ca. 65 m²)
Een ruime auto en houtberging voor het onderbrengen van 2 auto's te bereiken via een 2de oprijlaan.

Tuin:
Oprit, terrassen en tuin in perfecte staat van onderhoud. De tuin vloeit over in het achter en naastgelegen natuurgebied. Aan de voorzijde nog een waterput. Wen alvast aan het bezoek van reeën.

Dit eigendom is volledig met respect voor de authentieke elementen en volgens de regels van de kunst in de geest van vroeger gerenoveerd en is technisch in een uitzonderlijke staat. Zowel binnen (verwarming, vloerverwarming, oude eiken balken in"t zicht, met houten pennen, open haard in Franse zandsteen, etc..) alsook buiten qua bestrating, drainagesysteem, buitenverlichting, alarm etc..

Kortom een echt liefhebbers object!
Lees meer Verberg