Opbrengsteigendom met handelsgelijkvloers + 2 appartementen B &B-accomodatie te Antwerpen met uitstekend rendement.

Prijs op aanvraag Kruishofstraat 136 2020 Antwerpen
Routebeschrijving
Het gebouw is gezellig gelegen aan de groene long van Antwerpen, aan het Nachtegaalpark, Park Den Brandt. Middelheimmuseum en minigolf op wandelafstand. Uitstekende ligging op slechts 2 minuten van het stadscentrum.

Indeling :
Handelsgelijkvloers: (verhuurd)
Momenteel een horeca-uitbating, bestaande uit verbruikszaal met een volledige inrichting frituur en kippenbraderij met achterliggende keuken. Separaat toilet en een ruim zonnig terras aan de straatzijde.

1ste Verdieping: (verhuurd)
Vanuit de traphal toegang tot tussenhal met achterliggend een toilet met handenwasser. Centrale open keuken. Verder aan de straatzijde een woonkamer/slaapkamer achteraan nog een 2de slaapkamer en een ruime badkamer voorzien van douche en ligbad.

2de Verdieping:(verhuur op korte termijn)
Vanuit de traphal toegang tot een centrale ontvangsthal welke toegang geeft tot 2 separate studio's beide voorzien van slaapkamer met badkamer (douche, wc, wastafel)
Beide appartementen tip-top in orde en volledig gemeubeld. Meer informatie vindt u op ... www.hotelquartiercorbusier.com.
Kelder:
Bereikbaar vanuit de trappenhal, een droge kelder in 5 compartimenten.

Neem vandaag nog contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak en het bekomen van getailleerde informatie in zake het rendement.
Lees meer Verberg