Zeer ruim, energiezuinig duplex appartement met 3 slaapkamers op toplocatie in centrum Schilde

Verkocht Brasschaatsebaan 2 2970 Schilde
Routebeschrijving
Dit ruime appartement 182 m² is gelegen op een toplocatie in het centrum van Schilde. Van hieruit ben je op wandelafstand van alle winkels, scholen,...

Ze bevindt zich op de eerste verdieping in een kleinschalig gebouw met onderaan een handelspand (horeca uitgesloten) met aparte ingang, waardoor je volledige privacy geniet.

De eerste verdieping is ingedeeld in een ruime leefkeuken 43 m² met alle toestellen voorzien, alsook plaats om een wijnkoelkast te plaatsen. Afgescheiden met glazen deuren vindt men de grote leefruimte met grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijke lichtinval en toegang tot het eerste van 3 terrassen. Verder bevat de eerste verdieping ook nog een gastentoilet en wasplaats.

De bovenverdieping is dan weer ingedeeld in 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 19 m², 13 m² en 11 m². Allen met ingemaakte kasten en 2 ervan met toegang tot het terras bovenaan. De badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Voorts is er ook een apart toilet aanwezig.

Het recente ... bouwjaar van het appartement (2003) zorgt ervoor dat het zeer energiezuinig is (EPC-label B) en dat de elektriciteit conform is. Buiten de uitstekende ligging is er ook nog zeer veel parkeergelegenheid in de buurt.

Kortom, een absoluut pareltje in het centrum, dat u zeker gezien moet hebben.
Lees meer Verberg