Prachtig Art Deco appartement 138 m² met 2 slaapkamers in centrum Antwerpen

Verkocht Maria-Henriëttalei 10 2018 Antwerpen
Routebeschrijving
Vlakbij het stadspark en in het bruisende centrum van Antwerpen is dit prachtige appartement 138 m² gelegen op de volledige 3de verdieping.

Via de lift komt men aan op de 3de verdieping, waar je binnen komt in de ruime, lichte inkomhal. De inkomhal geeft via de karaktervolle dubbele deur uit op de eetkamer en leefruimte. De echte eyecatchers zijn de hoge plafonds (2m90) en de magnifieke visgraatparket, die heel de ruimte doet stralen. Vanuit de leefruimte heeft men mooi uitzicht op de groene bomenrij en het stadspark. Verder heeft men een volledig uitgeruste keuken met ingemaakte kasten, die uitgeeft op het gezellige terras. Achteraan het appartement bevinden zich 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 14 m² en 20 m² en de badkamer met ligbad-douchecombinatie, die gedeeld wordt door de slaapkamers. De keuken en badkamer zijn in 2018 gerenoveerd met veel aandacht voor de authentieke elementen en sfeer van het appartement.

Verdere troeven zijn de extra kelderberging, conforme elektriciteitskeuring en uiteraard de schitterende ... locatie in het centrum van Antwerpen. Plan snel uw bezoek in via 03 309 00 00 of frederik@immovdl.be Lees meer Verberg