In de kijker

Merksem € 205 000

Appartement Te koop

BEN appartement 69 m² met 1 slaapkamer + terras

1 73 m² Ref.3605782
Merksem € 205 000

Project Te koop

Prachtig project met 12 BEN- appartementen

Ref.3605017
 

IMMO VDL is sinds 2007 actief als vastgoedkantoor in Sint-Antonius. Oprichter en zaakvoerder Eddy Van den Langenbergh volgde na zijn carrière in boekhouding zijn passie voor vastgoed. Hij stampte vol enthousiasme zijn eigen zaak uit de grond met als missie: een persoonlijke, juiste begeleiding voor elke klant.

Eddy gaf zijn passie voor vastgoed door aan zijn zoon Frederik, die als erkend vastgoedmakelaar in 2013 mee in de zaak stapte. In de loop der jaren hebben zij een uitstekende marktkennis opgebouwd in Zoersel en de omliggende regio.

Samen vormen zij de perfecte mix tussen jeugdig enthousiasme en ervaring. Ze storten zich met volle goesting op elk project dat ze binnenkrijgen en zorgen voor een succesvolle afloop. Elke verkoop en klant is uniek en verdient hun volle aandacht. U wordt bij IMMO VDL dan ook steeds opgevolgd door één van de zaakvoerders zelf.

Een huis verkopen is vaak een grote (emotionele) stap die de juiste zakelijke begeleiding nodig heeft. IMMO VDL begeleidt u binnen dit traject van een correcte prijsbepaling tot de akte.

Wilt u uw pand verkopen of verhuren? Vraag een vrijblijvend, persoonlijk gesprek aan. Wij leggen u graag onze werkwijze uit!

Contacteer ons 7/7: Tel. 03 309 00 00

2 vastgoed experten staan voor u klaar
om op zoek te gaan naar het ideale eigendom

Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee

Registreer nu mijn zoekwensen