Te renoveren woning 200 m² op prachtig perceel 1.239 m²

Prijs: € 399 000 Emiel Vermeulenstraat 42 2980 Zoersel
Routebeschrijving
Deze ruime woning 200 m² met 4 slaapkamers in Sint-Antonius is perfect voor een gezin dat op zoek is naar veel ruimte zowel binnen als buiten. Het is gelegen op een rustig perceel van 1239 m² met een straatbreedte van 20 meter. De tuin heeft een noordoostelijke oriëntatie, wat betekent dat u kunt genieten van de ochtendzon en een koelere tuin in de middag en avond.

Het gelijkvloers is ingedeeld in leefruimte, keuken, veranda, 2 ruime slaapkamers en badkamer.

De verdieping dient nog verder afgewerkt te worden. Momenteel is het opgedeeld in 2 ruime slaapkamers en een aparte ruimte die naar een badkamer kan gerenoveerd worden.

In de tuin is er nog een grote tuinberging/atelier (onvergund) van +- 100 m² wat ideaal is voor een kleine zelfstandige of als magazijn. Alsook een aparte garage met kantelpoort.

Kortom, deze woning in Sint-Antonius is zeer goed en rustig gelegen op fietsafstand van het centrum. Na een aantal aanpassingen kan deze woning worden omgetoverd tot een droomhuis voor de nieuwe eigenaar. Specifieke meetstaat ... met alle (afzonderlijke) kosten hiervoor is (op aanvraag) beschikbaar op kantoor. Lees meer Verberg