Energiezuinige moderne stijlvilla met bijgebouw en zwembad te Schilde

Prijs: € 1 715 000 De Zevenster 43 2970 Schilde
Routebeschrijving
Deze luxe villa is gelegen op een zeer rustige en gewilde locatie nabij de Pater Nuyenslaan, ideaal gelegen voor diverse uitvalswegen en alle voorzieningen in directe nabijheid. Het polyvalente poolhouse en de aangelegde tuin met terrassen en verwarmd zwembad zijn troeven van deze zeer energiezuinige villa (BEN woning).

Indeling
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De leefruimte omvat een zeer lichte en ruime zitkamer met indrukwekkende raampartij en vide tot ca. 5,5 m hoogte! De open leefkeuken is voorzien van een werkeiland en uitgerust met diverse inbouwtoestellen. De living en leefkeuken worden gescheiden door een wand met gashaard. Aan de voorzijde van de villa is er een gezellige TV kamer met eveneens een gashaard. Aparte bureauhoek met zicht op de tuin.

Garage
De inpandige garage biedt ruimte voor twee wagens en is voorzien van een automatische poort. Er is een oplaadpunt voorzien voor elektrische/hybride wagens. Aansluitend een berging en vestiaire met inloop wijnkoelkast en ... zij-inkom.

1e Verdieping

De ruime nachthal biedt mogelijkheden voor een bijkomende zithoek of bureel en heeft een mooi zicht dankzij de vide. De masterbedroom omvat een slaapkamer met badkamer ensuite voorzien van inloopdouche, dubbele lavabo, ligbad en toilet. Tevens omvat deze suite een dressingkamer. Nog twee ruime slaapkamers, een tweede badkamer met douche en dubbele lavabo en een apart nachttoilet. Een vierde (slaap)kamer is momenteel in gebruik als wasplaats en linnenkamer maar kan worden ingericht als vierde slaapkamer.

Poolhouse/guesthouse
Een fraai poolhouse werd gerealiseerd in passende stijl van de villa en omvat een royale leefruimte ingedeeld met sanitair, uitgeruste keuken, gashaard en sauna. Deze ruimte kan dienst doen als gastenverblijf of ontspanningsruimte. Het aanpalende overdekte terras biedt ook vele mogelijkheden dankzij terrasverwarming, muziek etc.

Achter het poolhouse bevinden zich technische installaties voor zwembad en verwarmingsinstallaties in technische ruimtes, tevens bijkomende bergingen voorzien.

Tuin en buitenruimtes
De villa omvat een aangelegde tuin met meerdere terrassen en voldoende ruimte en privacy. Het zwembad is voorzien van een automatisch roldek (solarlamellen), automatische waterbehandeling alsook een jaccuzzi aanwezig. De tuin is voorzien van een beregening op grondwater (roestvrij water van geboorde put), de tuin is volledig omheind en voorzien van tuinverlichting. Ruime oprit en parkeermogelijkheden op eigen terrein zijn voorzien.

Bijzonderheden
Deze villa werd oorspronkelijk gebouwd in 1975 en in 2012 volledig gerenoveerd tot een moderne villa en ondertussen ook op technisch vlak gemoderniseerd tot een zeer energiezuinig huis met een A label (5 kwh/m² per jaar !). De villa is voorzien van vele moderne technieken zoals een uitgebreide domotica installatie, alarmsysteem, ventilatiesysteem met luchtbehandeling, waterverzachter etc. CV installatie met hybride warmtepompen en vloerverwarming. Opwekking van zonne-energie dankzij 49 (!) zonnepanelen, regenwaterput én geboorde put aanwezig.

Een prachtige villa met vele mogelijkheden, alle comfort en luxe én energiezuinig!
Lees meer Verberg