Artistieke loft van 384 m² in het centrum van Antwerpen met een terras van 90 m² + 4 garages

Prijs op aanvraag Verversrui 17 2000 Antwerpen
Routebeschrijving
Uniek artistiek loftappartement. Uniek in de oorspronkelijke betekenis, zo is er maar één.
Uniek in zijn vormgeving, de ronde lijnen zijn bedacht door Arne Quinze.
Alle ruimtes hebben speelse ronde bogen als plafond en/of zijmuren.

Indeling:
Inkomhal met een prachtig uitzicht op de torens van Antwerpen. Wordt nu gebruikt als wachtkamer voor praktijk. Vanuit de ontvangstzone bereikt men zowel het grote en zonnige terras alsook 3 ruime kamers, elke kamer voorzien van eigen badkamer met wc, douche en wastafel. Momenteel is één kamer in gebruik als praktijkruimte.
Er is een brede gang die de kamers verbindt, met ronde bogen. In een ingemaakte kast bevind zich een eigen installatie voor verwarming, elektriciteit en ventilatie, voor dit deel van het pand.
Via een glazen, afsluitbare deur bereikt men het privé-gedeelte.
Deze zone bevat een vestiairekast en de "master" bedroom, voorzien van dressing, slaapgedeelte, badkamer met ligbad, regenwouddouche, wastafel en wc. De kamer en badkamer bieden een uitzicht op het eigen terras en ... op de stad. De kamer is gescheiden van de gang door een glazen wand.
De gang loopt door een wintertuin met daarnaast een gastentoilet met handenwasser. Aansluitend bevindt zich het thuiskantoor dat uitkijkt op het Mas via meters hoge ramen die zorgen voor extra veel licht.
Verder is er nog een grote opbergruimte met opbergkasten en een robuust breed rek. De ruimte dient tevens als was- en stookplaats. Daarnaast is er een zithoek als tv-zone met maatwerk kastenwand. Deze industrieel ogende kastenwand is 6m lang en 60 cm diep. In de open ruimte de grote op maat gemaakte leefkeuken, voorzien van een kastenwand, was- en spoelbak met mulifunctionele kraan voor kookend, plat of spuitwater. 6-pits gasvuur, ruim werkblad, ingebouwde oven, microgolfoven, vaatwasser op ergonomische hoogte geplaatst. Er staat ook een Amerikaanse koelkast. Via een toegangsdeur bereikt men een extra berging met ruime koelcel.
Naast de keuken bevindt zich de eetruimte, met een tafel voor 10 personen. Door een heel groot raam kijk je op de hele stad
Aansluitend de riante zitruimte met zwevende open haard en dubbele schuifraam naar het gigantisch terras ( 90 m²) met een 360 graden zicht.
Dit terras is zuid georiënteerd en heeft de hele dag zon. U kan het bereiken via een dubbele schuifdeur vanuit de inkomhal en vanuit de zitkamer; er is plaats voor een zitruimte, grote tafel en jacuzzi. De terrasvloer is uit bankirai en de balustrade uit glas.

Garages:
Er zijn ook nog 4 individueel afsluitbare garages (nr. 4,5,6,7) in de ondergrondse parkeergarage in de prijs inbegrepen.

Extra:
Superlaag energieverbruik. Volledig uitgerust met ventilatiesysteem. EPC A.
Het eigendom is gelegen in een verkeersvrije straat, centraal gelegen tussen het "Eilandje" en de "Kathedraal" prachtig uitzicht op het MAS, de kathedraal, de boerentoren etc...
Artistiek en uniek in al zijn aspecten, dit uitzonderlijk object moet u gezien hebben.
Lees meer Verberg